Monday, December 13, 2010

No computer since Friday...how did I survived!
Well...I stitched and baked... that's a way to survived!!!!
I had a left over of fresh cranberries and didn't know what to do with it until I find this yummy recipe on the web. Delish... Good thing I printed it few days earlier. A cranberry upside-down cake.
The next day I made brioche.... a recipe found in a couple month old issue of Cooking Light...Love this mag. It takes a while because of the rising but it definitely worth it, ask my kids!!!!! They had this buttery taste....a delight when dunked into a hot cocoa!!!
Finally I ended the weekend with 2 nice loaves of no knead crusty bread from King Arthur flour website. Very crusty just like I like bread with a fluffy inside.
Finally @ should collapse more often....I would have more fun in my kitchen!
The stitching will be for the next post... ;)Prive d'ordinateur depuis vendredi... comment ai je survecue?
Tout simplement en brodant et cuisinant!
J'avais un reste de cranberries dont je ne savais quoi faire. J'ai finalement fait ce gateau que je voulais faire depuis plusieurs jours. En un mot un gateau aux cranberries a l'envers.
Ce fut ensuite des petites brioches dont la recette vient du magazine Cooking Light. C'est un peu long a faire car il faut faire lever la pate mais....que c'etait bon, mes enfants vous en diraient que du bien. Une petite brioche trempee dans une tasse de chocolat chaud...c'est les papilles qui sont contentes!
Finalement j'ai fini pas faire du pain. En bonne francaise que je suit, j'adore le pain croustillant. Cela fait longtemps que je ne cherche plus de bon pain ici, c'est decourageant. Celui que j'ai fait hier...ce rapproche beaucoup de ce que j'aime....croustillant avec un interieur moelleux...J'etais ravie du resulats ainssi que toute la famille.
En fin de compte, l'ordinateur devrait rendre l'ame plus souvent pour que je retrouve ma cuisine et ses plaisirs.
Le prochain poste sera consacre a la broderie...;)

Upside-down cranberry cake


Brioche
No Knead Crusty Bread

No comments: